Eu-Ramona

Nu am sa cer sa fiu inteleasa , nu cer sa reusiti sa ma cunoasteti. Nu o sa reusiti asta in nici un caz. Sufletul este prea complex ca sa fie inteles. Nici eu nu il cunosc pe al meu , Inca ma pierd in el ca intr-un labirint . Insa de multe ori este un loc placut , un loc placut in care sa fii pierdut . Va invit sa faceti o baie in Picaturile din sufletul meu.

marți, septembrie 08, 2009

Puiu meu . Singurul lucru de care sunt cu adevarat mandra si eu sunt o persoana mandra de obicei , cred in mine desi ma deprim usor , sunt o sentimentala ce sa ii fac , stiu ca pot mai mult si ma enervez ca nu o fac , am intrat intr-o letargie care ma enerveaza . Puiul meu care cand ma vede ca sunt trista vine si ma ia in brate si imi sterge lacrimile ,baiatul meu care are un an si jumate si mi-a spus " ubesc" te iubesc , baiatul meu care ma pupa mereu si vb noi in limba noastra . Asta este lucru pe care nu am sa il regret niciodata , pentru el am invatat sa mai si tac si sa inghit diverse cacaturi , pentru el am invatat ca trebuie sa mai si plec capul jos ca sa ii fie si lui bine , pentru el traiesc . Nu sunt ipocrita , simt de atatea ori ca numai pot , simt de atatea ori ca sunt prea obosita si simt cateodata ca m-as duce de nebuna in lume , dar astea sunt planuri de cateva secunde in timp ce planurile care le fac in legatura cu viata mai buna pe care am sa io ofer sunt malt mai dese si mai bune . Imi iubesc aceasta finta care a iesit din mine , si pot sa zic ca o iubesc mai mult decat pe mine . E bine sa fi mama , este greu , dar totul se sterge cand il vezi cum alearga si se bucura de orice nimic , totul se sterge cand vezi ca intinde mainile sa il iei in brate , cand vezi ca are nevoie de tine , cand vezi sclipiri de inteligenta intr-un omulet care deabea a invatat sa mearga , cand vezi ca vine si iti cere ceva in limba lui , cand te trage sa il pupi . Astea toate valoreaza aur curat . Nu am pierd nici o noapte a lui , nopti in care se trezea plangand sau razand , nopti in care ma cauta in pat si se agata de mine . Ii iubesc zambetul smecheresc , il iubesc pana si cand face prosti si ii zic sa nu o faca rade si tot o face . Il iubesc ca imi aminteste de energia mea , dansam impreuna , ascultam muzica , citim si ne place sa ne plimbam , este la fel de sociabil ca si mine , vorbim mult , poate fizic nu este tocmai copia mea , dar o sa fie un eu mai bun , nu imi doresc decat sa aibe decat puterea mea , forta mea si norocul meu ( pentru ca in ciuda a tot , Dumnezeu ma iubeste )la infinit si doresc sa fie mai bun ca mine , mai destept si mai ambitios , ii doresc sa nu ii pese atat de oameni si mai mult de el. Ii doresc tot ce este mai bun.Te iubesc Alexandru :*:*:*:*:
Iubesc sa fiu iubita , iubesc ca sa traiesc , dar cateodata simt ca numai reusesc......
Vream sa zic nimeni , dar de fapt este exact invers , cu toti simtim cel putin o data in viata ca suntem coplesiti de tot si de toate, cu toti am avut suparari mai mici sau mai mari care ne fac sa ne simtim dati peste cap , vreau inca o saptaman ca sa imi rezolv problemele , atat cer prea mult, si norocul sa pot sa le rezolv , vreau vreme frumoasa , ca am nevoie de ea, vreau, vreau, vreau asta spun mereu , mereu am nevoie de ceva dar nu stiu daca merit , nu stiu daca merit sa fiu fericita , nu stiu daca merit sa fiu ajutata , dar un lucru stiu sigur , ca fata de alti merit cu siguranta . Nu sunt un exemplu dar sunt un om mai mult decat bun in comparatie cu alti , cand aveam puterea mereu am ajutat , cat am avut puterea mereu am ridicat , am impartit zambete cu-i nu avea acum vreau inapoi ceea ce am dat , vreau sa fiu ajutata sa ma ridic din iad-ul in care am coborat , iad-ul in care singurul lucru bun este zambetul copilului meu . Deprimata si depresiva...nu va faceti griji mie imi trece repede . Si in ciuda la tot , eu chiar nu sunt o persoana pesimista desi as fi avut toate motivele sa fiu asa cum spuneti voi ca sunt . Doar un pic deprimata ..kiss Love , live and smyle si pt mine ;)
Iubesc sa fiu iubita , iubesc ca sa traiesc , dar cateodata simt ca numai reusesc......