Eu-Ramona

Nu am sa cer sa fiu inteleasa , nu cer sa reusiti sa ma cunoasteti. Nu o sa reusiti asta in nici un caz. Sufletul este prea complex ca sa fie inteles. Nici eu nu il cunosc pe al meu , Inca ma pierd in el ca intr-un labirint . Insa de multe ori este un loc placut , un loc placut in care sa fii pierdut . Va invit sa faceti o baie in Picaturile din sufletul meu.

vineri, ianuarie 29, 2010

 
Îmi este sincer dor de atât de multe lucruri şi lucruşoare încat dacă aş face o lista , chiar şi una pe scurt şi tot s-ar dovedii prea lunga.
Cred că este minunat să ai un loc, un loc doar al tău , undeva unde să nu te deranjeze nimeni şi implicit nimic.
Ar fi fantastic , casa visurilor mele ar avea un pod mare , mare , şi acolo mi-aş face o cameră doar pentru mine. Pentru propia placere de a mă retrage în singurătatea gândurilor mele. Aş vrea să am pe jos o blană albă de ursuleţ, nu neapărat naturală şi tolănită pe jos să scriu , să desenez, să mazgalesc sau doar să stau şi sa văd cerul prin fereastra mare pe care obligatoriu o voi avea în tavan. Vise , evident , vise . Aş vrea vreo patru camere, pentru mine una si pt soţ, una pentru un copil , si înca una pentru alt copil şi a treia da tot pentru un copil :D o cameră de oaspeţi mare şi încăpătoare . O sufragerie pe măsura , cu tot ce trebuie pentru a petrece o seară în familie cu adevărat simplă dar specială , cu popcorn , un film , îmbratişări şi râsete... o bucătărie , imensă în care să stau şi să fac numai bunătăţi pentru cei mici şi mari . Băi cel puţin 3 , o grădină mare şi verde , piscină ...înca nu sunt sigură ca aş vrea cu adevărat...
Vise după cum spuneam , însă pâna una , alta m-aş mulţumi cu o garsonieră a carei pereţi cad pe mine, dar să fie a mea...
Cine a zis ca nu este frumos să visezi. Eu , Ramona Irina şi Negru vă doresc numai vise frumoase care să devină realitate.
Iubesc sa fiu iubita , iubesc ca sa traiesc , dar cateodata simt ca numai reusesc......