Eu-Ramona

Nu am sa cer sa fiu inteleasa , nu cer sa reusiti sa ma cunoasteti. Nu o sa reusiti asta in nici un caz. Sufletul este prea complex ca sa fie inteles. Nici eu nu il cunosc pe al meu , Inca ma pierd in el ca intr-un labirint . Insa de multe ori este un loc placut , un loc placut in care sa fii pierdut . Va invit sa faceti o baie in Picaturile din sufletul meu.

sâmbătă, ianuarie 30, 2010

 
Drumuri , drumuri si iara drumuri , peste tot si desupra la orice , toti avem de facut drumuri , drumuri mai mici sau mai mari in jurul celui mai mare drum Viata. Sunt destul de plictisita de ceea ce imi rezerva drumul meu . Ma intreb amuzata cam cat timp am sa ma mai chinui sa fiu un om bun cu oameni de cacat care imi inconjoara viata . Ma intreb daca se merita sa zambesti cinstit unor oameni care isi ascund intentile in spatele unui zambet fals. Totul in lumea asta costa , inclusiv vita , te costa mult sa traiesti , te costa mult sa suporti multe fara sa raspunzi cu aceasi moneda . Nu este lipsa de demnitate faptul ca nu raspund , este lipsa de interes . 
Nu are rost sa te certi cu oameni absurzi care vor sa te convinga ca cerul este violet , cand cu toti ii vedem culoarea . Nu are rost sa te certi cu cineva care se uita la tine ca si cum ai fi inferior doar pentru ca lui ii merge mai bine acum . Nu nu am patito , inca nu faza cu uitatu la mine cu o privire superioara.Ideea mea despre mine s-a schimbat in ultimul timp , eram mai sigura pe mine , ma credeam inteligenta , acum insa imi demonstrez ca am atat de multe sa invat , desi inca sunt convinsa ca sunt mult deasupra la multe dintre cele pe care le cunosc....si totusi asta nu este de laudat , pentru ca nu este bine sa fii destept peste cei prosti , mai bine prost printre cei destepti. Mai bine as invata din firmiturile aruncate de cei care chiar stiu , decat sa invat din banalitatile si greselile celor care isi duc viata degeaba . Viata mea este un amalgam de vise si sperante , de putere si deloc echilibrata , fug de la o extrema la alta ca o tornada dintr-o tara in alta . Sentimentele mele ma conduc mai puternic decat reusesc eu sa le conduc eu pe ele , de aia intru mereu in probleme , sper ca oameni au inca o farama de bine si inca cred in stupizenia mea ca oameni pot deveni buni desi la esenta sunt niste animale proaste . Ce drum ma mai asteapta ...nu am idee sunt plictisita sa gresesc , pentru ca sunt mai proasta decat cei pe care ii consider prosti , caci ma las condusa de inima . ce pot sa fac sa o fac mai mica , sa simta mai putin , .........sa mor :)) ..nu inca. 
Ramona - Irina si Negru :P
 Iubesc sa fiu iubita , iubesc ca sa traiesc , dar cateodata simt ca numai reusesc......