Eu-Ramona

Nu am sa cer sa fiu inteleasa , nu cer sa reusiti sa ma cunoasteti. Nu o sa reusiti asta in nici un caz. Sufletul este prea complex ca sa fie inteles. Nici eu nu il cunosc pe al meu , Inca ma pierd in el ca intr-un labirint . Insa de multe ori este un loc placut , un loc placut in care sa fii pierdut . Va invit sa faceti o baie in Picaturile din sufletul meu.

luni, martie 01, 2010

Gand de ghiocel :D

Incep prin a va ura voua fetelor , noua :d fetelor Un martisor placut , sau La multi ani cu multe martisoare. 
Viata nu este niciodata nasoala , perceptia care o ai despre viata in schimb lasa de dorit , asta este sigur . Poate daca scormonesti adanc iti dai seama ca ai o viata foarte placuta si foarte atractiva , bine fie , fara foarte:P . Totusi sa o pastram la chestia de realism . Nu avem vietile cele mai placute , insa prea putini sunt pe deplin multumiti de ceea ce au , si chiar daca sunt multumiti de ceea ce au , nu inseamna ca nu vor mai mult . Fericiti cei care au prea putine caci se bucura din orice nimik , si nimicurile sunt usor de obtinut , in schimb cei ce au prea multe obtin cu greu ceva mare si cu adevarat mai bun decat ceea ce au deja . 
 Azi primaria a facut curatenie , ma rog a spalat pe jos , pe aici printre starzi , interesant ca vara abia daca ii vezi si acum , cand inca este apa pe jos si baltoci la margine de trotuar  ei vin si uda trotoarul .. ma rog cred ca vor sa se asigure ca o sa ramana inca o perioada baltoaca in fata blocului la mine. Spalam geamurile astazi , ascultam Matteo ( cred ca asa se scrie :P:) Lovaman si ma simteam destul de bine , acum dupa ce am terminat curatenia , ma simt lenesa:D . Aveam de cand sa imi fac unghile alb rosu , asa traditional :D da le las asa cum sunt acum albastruu  ca acum numai am stare de nimik. Frumoasa vremea asta , frumos frumos , numai buna de plimbare si de joaca . Abia astept sa fie si mai frumos sa imi petrec zilele in parc cu pustiu meu mic si frumos . Ma gandeam , eu de luna martisoarelor am primit cel mai frumos cadou pe care puteaa sa il primeasca o femeie , Pe pustiu meu , pe data de 13 martie barbatelul meu face 2 anisori , si sunt o mama mandra si fericita de un asa frumos si destept baietel . Ce alte cadouri mi-as mai putea dori , decat sa imi vad frumosul ghiocel inflorind . Inca o data o zi pe masura de frumoasa ca sufletele voastre . Un martisor pe masura pentru fiecare . Si nu numai azi , toata luna sa fie imbracata in zeci de flori si cadouri , numai pentru voi , si pentru voi si voi si voi :P sa fie pentru toata lumea :P Zambete Zambete:D
Iubesc sa fiu iubita , iubesc ca sa traiesc , dar cateodata simt ca numai reusesc......