Eu-Ramona

Nu am sa cer sa fiu inteleasa , nu cer sa reusiti sa ma cunoasteti. Nu o sa reusiti asta in nici un caz. Sufletul este prea complex ca sa fie inteles. Nici eu nu il cunosc pe al meu , Inca ma pierd in el ca intr-un labirint . Insa de multe ori este un loc placut , un loc placut in care sa fii pierdut . Va invit sa faceti o baie in Picaturile din sufletul meu.

duminică, septembrie 06, 2009

As vrea sa am puterea sa imi luminez viata , sa am in mine atat de multa foarta incat sa ma ridic mereu zambind , sa ma scutur si sa o i-au de la capat cu mai multa forta , cu mai multa speranta , cu mai mult tupeu.
In schimb , nu pot.
De multe ori as vrea sa raman la pamant , sa stau asa stransa si sa zac , sa zac , o zi , doua , o saptamana si sa imi plang de mila , sa plang tot ce am vrut sa fac si nu am reusit , sa plang fiecare lucru pe care l-am gresit ...sa plang viata , moartea, visele , gandurile...care mor si se nasc cu o iuteala greu de controlat.
Cel mai mult as vrea sa stiu ce vreau , sau sa obtin ceea ce imi trebuie.............viata , speranta , bucurie, ...imi este atat de dor sa fiu fericita . Cu adevarat fericita, imi este dor sa fiu copil , desi nici atunci nu am cunoscut fericirea....nu asa cum as fi vazuto eu .
Iubesc sa fiu iubita , iubesc ca sa traiesc , dar cateodata simt ca numai reusesc......

Te vad asa cum tu ma vezi pe mine
Nu-i nici de rau , dar nici de bine
Ma vezi , te vad si e de bine
Caci azi din nou, pot sta cu tine

In multe feluri ma simt atat de depasita de aceasta viata ca cateodata as vrea sa dispar intr-un morman de ...orice ...sa ma las acoperita de vreme , de timp , ca o carte ce a fost uitata undeva pe un raft si nimeni , niciodata nu a mai vrut sa o deschida . Si totusi as vrea sa fie un cineva , un om care sa stie sa pretuiasca ceea ce contin si ceea ce am de spus si intr-o frumoasa zi , sa ma ia de pe raft , sa ma stearga de praf cu grija si sa inceapa sa ma citeasca , usor , cu bucurie , cu atentie si mai ales sa stie sa ma faca sa ma simt o " carte speciala "...si totusi astea sunt vise pe care toti le avem , pe care cu toti le visam , vise la care toti aspiram . Sa gasim acel "cititor" care sa aprecieze ceea ce timpul a "scris " in noi , sa gasim acel "cititor " care va sterge cu grija urmele prafului , si care va iubi fiecare rand din noi , va rade odata cu noi , va plange alaturi de noi si seara la culcare va adormi cu gandul ca maine imreuna ve-ti mai parcurge o pagina din viata ta , sau a voastra caci tu , ca , carte ii vei descifra trasaturile fetei , ii ve-i citi sentimentel si vei trai alaturi de el , ceea ce el traieste alaturi de tine ....sa fim oameni nu este greu , greu este sa traiesti cu oameni de langa tine