Eu-Ramona

Nu am sa cer sa fiu inteleasa , nu cer sa reusiti sa ma cunoasteti. Nu o sa reusiti asta in nici un caz. Sufletul este prea complex ca sa fie inteles. Nici eu nu il cunosc pe al meu , Inca ma pierd in el ca intr-un labirint . Insa de multe ori este un loc placut , un loc placut in care sa fii pierdut . Va invit sa faceti o baie in Picaturile din sufletul meu.

duminică, februarie 07, 2010

Invata , invata , invata.

Invata , asa cum poti , asa cum sti , ceea ce vrei , ceea ce ai nevoie. Invata sa mergi , invata sa vorbesti , invata sa fi mai bun , fara sa inveti comparandute cu ceilalti. Invata caci doar asa vei fi mai bun , mai bun pentru tine , mai bun pentru viata ta. 
Nu sunt nici pe departe un om care sa dea sfaturi, nu imi plac sfaturile , decat cele ale mele , astea sunt sfaturi insa nu pentru voi , pentru mine si de la mine . Daca o sa vreti sa le urmati este pentru ca va crede-ti ca va sunt necesare si asfel devin sfaturile vostre. Nu zis sa nu ascultati sfaturi, insa..sunt atat de multi oameni care le dau ...incat sincer nu prea conteaza ce vorbesc ei , caci oricum nici ei nu tin cont de propriile pareri. Mie imi place sa citesc , sa citesc despre orice , nu numai povesti si Sf-isme , ci si lucruri care ma invata , cum sa gatesti . cum sa te machiezi , cum sa fi un om mai bun , exemple pot exista . Asta nu inseamna ca si invat mereu din ele. Doar le citesc , analizez , compar cu ce stiam deja si inlocuiesc pe ici pe colo, datele care imi par mai adecvate decat cele pe care le aveam deja , asta daca este cazul. Vad copii din ziua de azi, o da eu adultul, cum se cramponeaza in calculator si isi traiesc viata aici , online si in direct. Nu isi mai povestesc aventurile de la bunici pe afara in fata blocului cu mici inflorituri in functie de situatie , ci isi fac un blog. Nu se mai joaca fata caci murdarirea nu este atat de buna prefera sa se joace un joc , oarecare pe calc. Un pic trist as putea sa spun. Un pic foarte trist sa vezi copii care imbatranesc degeaba. Eu nu am imbatranit degeaba , rad si acum cand imi amintesc copilaria mea. Am jucat tot ce era de jucat in viata asta si am sa imi aduc cu drag aminte de jocurile copilariei. M-am suit in copaci , am desenat pe asfalt , m-am batut cu namol, m-am dat pe derdelus , cu sania , am facut oameni de zapada si cazemate ce se daramau pe noi, am jucat fata si ma ascundeam pe sub masini , m-am jucat cu cornetele si faceam intreceri cu copii de la bloc , la alergat . Am avut o copilarie frumoasa...poate odata o sa va povestesc, am multe de spus. Atat de multe ...ca nu mi-ar ajunge o zi sa le povestesc si nici nu as reusi sa rezist atat indiferent cat de mult vb eu de obicei. Aceasi eu Ramona.