Eu-Ramona

Nu am sa cer sa fiu inteleasa , nu cer sa reusiti sa ma cunoasteti. Nu o sa reusiti asta in nici un caz. Sufletul este prea complex ca sa fie inteles. Nici eu nu il cunosc pe al meu , Inca ma pierd in el ca intr-un labirint . Insa de multe ori este un loc placut , un loc placut in care sa fii pierdut . Va invit sa faceti o baie in Picaturile din sufletul meu.

duminică, februarie 28, 2010

Din viata celor de pe langa mine...oameni

Cine nu merge cu RATB , de multe ori nici nu stie ce pierde. Da da exceptand diversele fenomene cu oameni certati cu sapunul , furtul si bla bla.
Eram in autobuz , ma duceam ...unde ma duceam .  Si un mos , da ei , (nu ei fac toata atmosfera in aceste mijloace de transport ? )Si statea si se foia pe scaun , a vazut o tanara  a intrebato daca sta jos , ea evident ca nu si el a insistat ca de oricum coboara. Asta a fost preludiu ca sa il numesc asa . Ideea era sa inceapa intr-un mod sau altul o conversatie. Si ii spunea ca sa stea jos , ca uite el numai are nici stare sa stea jos ca de cand s-au urcat fetele alea doua ( arata spre doua persoane ceva mai incolo de el) el numai poate sa stea jos . Ca nu este posibil sa stai sa vezi in RATB doua fete cum stau si se saruta , ca se tot uita la ele si aia urata si cu nasu mare ii tot pune mana pe cur lui aialanta care sta asa ca proasta, cum este domne posibil asa ceva ...
 Ideea de baza insa este alta , fetele de fapt erau o fata si un baiat .Tipul avea ce este drept un pic mai mult par decat in mod normal ,(stilul emo). Oricum a realizat asta omul nostru in momentul in care tipul s-a luat de el sa il intrebe ce il intereseaza pe el , ca sa isi vada de treaba lui , atunci a chiorat el ochi mai bine si a vazut gafa . Apoi incep discutiile clasice . Ca de pe  timpul lui Ceasca te puneau sa te tunzi , acum numai sti nici care este fata , nici care este baiat ...ca sa puna mana sa se tunda . Ca nu ii venea sa creada sa ajungi sa vezi astfel de anomali pe strada. Oricum discutiile au degenerat de la o chestie la alta . Un alt batranel ce se vroia modern , la invitat sa se duca la o nunta de gay , poate prindea buchetu miresei. Ca daca ii este asa dor de Ceasca sa se duca sa ii puna o coroana de flori ceva , sau si mai bine sa se duca dupa el. Mosu s-a suparat si a inceput sa spuna , ca da de asta ii intra lui hoti in casa , ca acum este democratie si ca de aia numai poti sa mergi pe strada ziua si tot asa . Replica , pai ce ma pe timpul lui Ceasca nu te furau ? poate te-au scapat pe tine , si de mers numai mergi pe strada ca ai reumatism si nu poti , ca alfel poate ai mai merge . Schimb de jigniri , taran , comunist ...bla bla . O doamne ca o doare capul sa inceteze . Domnul ca  sa ia o pastila de cap... si din pacate am coborat. Frumos si distractiv sa mergi cu RATB , cel putin in Bucuresti.De comunicare nu ducem  lipsa .
Iubesc sa fiu iubita , iubesc ca sa traiesc , dar cateodata simt ca numai reusesc......

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru deranjul de a-mi lasa un gand.